Kiállítók

 

Győri Városi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya

 A Győri Városi Rendőrkapitányság fő célkitűzései: Az áldozattá – elkövetővé válás megelőzése
A veszélyeztetett fiatalkorúak kiszűrése, a fiatalkorú bűnelkövetők számának csökkentése érdekében A bűnmegelőzési, baleset megelőzési tevékenység társadalmasítása.

A Győri Rendőrkapitányságon a bűnmegelőzési feladatokat elsősorban a bűnmegelőzési alosztály látja el. Bűnmegelőzési intézkedéseink alapja: az elkövetett bűncselekmények folyamatos elemzése és értékelése során szerzett információ.

Kiemelten kezeljük a megelőző vagyonvédelem területét, VI. alkalommal rendezzük meg két napos, nagy sikerű személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutató rendezvényünket a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

 Győri Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kiemelt figyelmet fordít a baleset-megelőzésre. Célunk minden korosztály megszólítása olyan formában, ami egyenes utat mutat munkánk hatékony érvényesülésére, ami által az anyagi káros, különösen a személyi sérüléses balesetek száma csökken. Jelen vagyunk már az óvodákban, ahol a jövő közlekedő nemzedéke útjára indul. A kötelező tantervi oktatásban hiányt képző KRESZ oktatást próbáljuk elősegíteni az által, hogy rendszeres előadásokat tartunk az általános iskolásoknak gyalogos és kerékpáros témakörben.

Jobb megelőzni egy balesetet, mint lehelyszínelni.

 

Gy-M-S megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság alapvető rendeltetése a magyar lakosság élet- és vagyonbiztonságának, a nemzetgazdaság és a kritikus infrastruktúra elemek biztonságos működésének védelme, amely kiemelkedően fontos közbiztonsági feladat. Ezért az OKF országos hatáskörű rendvédelmi szerv.

Fő feladata a katasztrófák hatósági megelőzése; a bekövetkező polgári veszélyhelyzetekben a mentés végrehajtása; a védekezés megszervezése és irányítása; a káros következmények felszámolása; a helyreállítás-újjáépítés megvalósítása. 

 

 Patent Security

A Security Patent a rendszerváltás óta végzi munkáját ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A vagyonvédelem, a biztonságtechnika területén cégünk kivívta a multinacionális cégek és a kis- és középvállalkozások megbecsülését is. Munkánkban elkötelezettek, pontosak és diszkrétek vagyunk.

Ügyfeleink, akiknek értékeire, biztonságára a mi távfelügyeleti rendszereink, a mi munkatársaink vigyáznak, minden reggel elmondhatják: megint egy nyugodt nap!

A kiállításon elsőként kerül bemutatásra a Patent Security taktikai háza.

 

Marcus Security

A győri székhelyű Marcus Security a biztonsági vállalkozások új generációja.

Hiszünk benne, hogy egy biztonsági csapat annyira lehet erős, mint a benne dolgozó kollégák, éppen ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk munkatársaink elméleti és gyakorlati képzésére egyaránt. Elkötelezett munkánk eredményeként 2016-ban EFQM Európai Kiválóság Díjjal (C2E) jutalmaztak bennünket, majd idén a Bisnode AA minősítésére is érdemesnek találták vállalkozásunkat.

Büszkék vagyunk rá, hogy évek óta mi biztosítjuk Közép-Európa legnagyobb históriás fesztiválját, a 140.000 fős szombathelyi Savaria Történelmi Karnevált, valamint az ország egyik legnagyobb építkezésének számító, Puskás Stadion építési területének őrzését is ránk bízták.

 

 Attalus Security Kft.

Cégünk egy korábban már jól működő, referenciákkal rendelkező személy- és vagyonőri cégből és fegyveres szolgálatból kilépő 2014-ben önállósult, a megnövekedett feladatok hatékonyabb és színvonalasabb ellátása érdekében.

A partnerszervezetekkel történő hatékony együttműködés következtében szervezetünk kiemelkedő referenciákkal rendelkezik, mint személy- és vagyonőrzés, magánnyomozás, rendezvénybiztosítás, kintlévőség kezelés területeken.

 

 Foglalkoztatást Elősegítő, Oktató és Tanácsadó Kft.

Az intézmény több mint 15 éve vesz részt a munkavédelmi szakemberek, tűzvédelmi szakemberek és vagyonvédelem iránt érdeklők szakképzésében és a szakmai vizsga szervezésében. 

Hallgatóink megelégedettségét igazolja, hogy a nálunk végzettek több mint 40%-a visszatér további (pl. tűzvédelmi előadó, tűzvédelmi főelőadó, munkavédelmi technikus) szakképesítés megszerzése céljából. A szakmai vizsga megszervezésére Intézményünk az összes általunk oktatott szakképesítések tekintetében is önálló vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezik.

A KIÁLLÍTÁSRA EGYEDI AKCIÓVAL KÉSZÜLÜNK, MELYNEK KERTÉBEN AZON ÉRDEKLŐDŐKNEK AKIK A VI. Személy, vagyonvédelmi – és biztonságtechnikai BEMUTATÓNAP ALATT JELENTKEZNEK BÁRMELY KÉPZÉSÜNKRE, 50 % képzési díj kedvezményt biztosítunk.

 Zár-Lak 2003 Kft.

A Győrben működő vállalkozásunk 2003-ban alakult, a vagyonvédelem területén belül a mechanikai védelem biztosítása céljából. Termékeink között szerepelnek különféle biztonsági zárak és zárbetétek, kilincsek, ajtócsuklók, lakatok, egyéb cikkek, acél kínai ajtó alkatrészek, valamint kulcsmásolással is bővítettük szolgáltatásaink körét.

A VAGYONVÉDELMI KIÁLLÍTÁS ALATT A LÁTOGATÓK MEGISMERKEDHETNEK A MECHANIKAI VÉDELEM FONTOSSÁGÁVAL.

MEGÓVLAK ... hogy otthon minden rendben legyenk

Régóta gondot jelent már, kire bízza otthona felügyeletét, ha hosszabb időre elutazik? Szeretné, hogy kiadott lakása (üzlethelyisége) körül minden rendben legyen? A Megóvlak csapata mindenre talál megoldást, megbízhatóan, korrekten és diszkréten!

A tulajdonosok válláról szeretnénk levenni a terheket. Egyre többen hagyják el otthonaikat hosszabb időre, s nem mindenki tudja megoldani rokonok, ismerősök segítségével a felügyeletet. Mi vállaljuk, hogy rendszeresen kiürítjük a postaládát, beengedjük a szolgáltatók embereit, megöntözzük a virágokat, és hibaelhárítás felmerülése esetén a megfelelő szakembereket is biztosítjuk. Sokrétű szolgáltatást nyújtunk. Természetesen lakásokra és családi házakra is kiterjed a felügyelet. Sőt, azoknak is megoldást kínálnak, akik bérlőknek adják ki ingatlanukat. A Megóvlak csapata megoldja a teljes körű albérletkezelést, kezdve az állagmegóvás ellenőrzésétől a közüzemi számlák kiegyenlítéséig. A Megóvlak egy új szolgáltatás, amelyre egyre többen figyelnek fel, s amely folyamatosan alakul, a megrendelők igényeinek megfelelően. Bízza ránk bárki az otthonát, mi garantáljuk, hogy cserébe a világ bármely pontján nyugodtan hajthatja álomra a fejét, hiszen jó kezekben vannak a kulcsok...

 

RAAB Tűz-, és munkavédelmi szaküzlet

Cégünk 2007-ben alakult, kizárólag családi vállalkozásként, tűz-, és munkavédelmi szolgáltatások végzésére. A szakmai tapasztalatok azt igazolták, hogy a védőeszköz és munkaruházat szoros összefüggése a szolgáltatással, a tanácsadással szétválaszthatatlan. 2010-től tűz és munkavédelmi eszközök forgalmazásával is bővültünk, ahol célunk a szakmai elvárások és vevői igények összehangolása volt.

Fontos számunkra a hosszú távú üzleti kapcsolat, valljuk és hisszük hogy a hosszú távú együttműködés alapja a pontos elszámolás az élet minden területén. fő a biztonság, mert minden életnek célja van, a cél maga az élet!

 

FÓLIA GYŐR

Vállalkozásunk lassan 3 éve működik Győrben.

Főbb tevékenységünk az autóüveg fóliázás. Telepítőink rendelkeznek a SkyFol által kiállított oklevéllel, ami biztosíték a minőségi munkára.

Fóliáinkra 7 év, illetve élettartam garancia van.

 

 

RAAB Tűz-, és munkavédelmi szaküzlet

Cégünk 2007-ben alakult, kizárólag családi vállalkozásként, tűz-, és munkavédelmi szolgáltatások végzésére. A szakmai tapasztalatok azt igazolták, hogy a védőeszköz és munkaruházat szoros összefüggése a szolgáltatással, a tanácsadással szétválaszthatatlan. 2010-től tűz és munkavédelmi eszközök forgalmazásával is bővültünk, ahol célunk a szakmai elvárások és vevői igények összehangolása volt.

Fontos számunkra a hosszú távú üzleti kapcsolat, valljuk és hisszük hogy a hosszú távú együttműködés alapja a pontos elszámolás az élet minden területén. fő a biztonság, mert minden életnek célja van, a cél maga az élet!

 

PRS PLUSZ KFT

Cégünk története 1997-ig nyúlik vissza - elődünk, a PRS Bt. megalapításával. A PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft. (mint a PRS Bt. majd PRS Kft. jogutódja) 100% hazai tulajdonban levő vállalat, mely vezetői az alapítást megelőzően a nyugati piacokon (Németország, Ausztria) szerzett szakmai tapasztalatok alapján kezdte meg működését. Az első években kisvállalkozásnak számító cégünk, mára már dinamikusan fejlődő középvállalat - 3 telephelyen, több mint 30 munkatársával végzi tevékenységét.

 

 Őrház Biztonságvédelmi és Magánnyomozó Iroda 

A bűnüldöző szerveken kívül a vagyonvédelemre szakosodott vállalkozások hivatottak kielégíteni azt a természetes igényt a biztonságra, mely mindennapjaink szükségszerű velejárója lett. Tudomásul kell venni, hogy vagyontárgyaink állandó, potenciális veszélynek vannak kitéve. Cégünk 1992 óta végez személy-, vagyon,- és tulajdonvédelmi tevékenységet.

Működési területünk Budapest, Győr, Tatabánya, Mosonmagyaróvár, Baja, Keszthely, Szombathely és Pápa, mely városok térségében a biztonsági szolgáltatás mellett magánnyomozó irodákat is működtetünk. Az objektumőrzés cégünk alapvető tevékenysége, az általunk létrehozott védelmi rendszerekben a kármegelőzésre és akárcsökkentésre helyezzük a hangsúlyt, valamint az olyan események megelőzésére-megakadályozására, melyek ügyfelünknek erkölcsi, vagy anyagi hátrányt okoznának.