Partnereknek

 Tisztelt Cégvezető Hölgy/Úr!

 A Győri Rendőrkapitányság és a FEOT KFT. VIII. alkalommal szervezi meg a személy, vagyonvédelmi – és biztonságtechnikai bemutatónapját a Győr Plaza épületében. A rendezvény célja, a korszerű biztonságtechnikai eszközök felvonultatása és a vagyontárgyak aktuális védelmi lehetőségeinek ismertetése a látogatók előtt. A vagyon és személyvédelem témakörében zajló bemutató optimális platform az érdeklődőkkel és a szakterületen tevékenykedő szakemberekkel történő kapcsolatkötésre, az önvédelmi képesség megteremtésének jegyében felmerülő lakossági igények megismerésére és a biztonságtechnikai eszközök kiállítására.

A rendezvény időpontja: 2019. október 25-26.
A rendezvény helyszíne: GYŐR PLAZA Bevásárlóközpont 9024 Győr, Vasvári P. u. 1/a.

A részvételi díj: Mivel a kiállítást programokkal, bemutatókkal szeretnénk színvonalasabbá, vonzóbbá tenni, mely jelenleg szervezés alatt áll -, a részvételi díjról később adunk tájékoztatást.

Kérjük tekintse meg Partneri Meghívónkat, és amennyiben a bemutatón lehetőséget lát vállalkozása vagy cége szolgáltatásainak szerepeltetésére, vagyonvédelmi eszközeinek kiállítására, várjuk jelentkezését.

A szervezés akadálymentes lebonyolítása érdekében a részvételi szándékát a szándéknyilatkozat kitöltésével és az info@vagyonvedelmikiallitas.hu email címre történő visszaküldésével jelezheti. Részvételi szándékával párhuzamosan kérem, a mellékelt nyilatkozatban jelezze, hogy igényel-e a bemutatóra az Ön által meghívni kívánt személyeknek, cégeknek (a részvételi díjból készítendő) meghívót. Abban az esetben, ha igényt tart a meghívókra, feltétlenül jelezze azok mennyiségét.

További információért hívja Kaliba Edit r. alezredest a 06-96/520-000/15-94-es telefonszámon. E-mail cím:kalibae@gyor.police.hu

 

Győri Rendőrkapitányság
FEOT KFT.