2016. évben megtartott bemutatónap

A Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2016. október 21-22-én tartotta az V. Személy- Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Pláza bevásárlóközpontban.

A kiállítást Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, a résztvevőket Váczi Attila rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte. A megnyitón rész vett Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

A vagyonvédelem iránt érdeklődők, az ingatlanok és az épületek védelmét szolgáló elektromos és mechanikus eszközök alkalmazásáról, valamint a vagyonvédelemi tevékenység „élő erő”-vel történő őrzésről, és a személyvédelemi szolgáltatásokról kaphattak széleskörű tájékoztatást.

Az eseményen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal látták el az érdeklődőket. A programsorozaton a megyei katasztrófavédelem is részt vett.

A kiállításon - immár rendhagyó módon – folytatódott a Győri Rendőrkapitányság és a Győr Megyei Jogú Város közös kerékpár regisztrációs programsorozata. Az érdeklődőknek lehetősége nyílt kerékpárjukat egy különleges eljárással névre szólóan, egy egyedi számsorral megjelöltetni és rendőrségi adatbázisban regisztráltatni.

További információt a POILICE.HU oldalán talál a rendezvényről.