2015. évben megtartott bemutatónap

 Mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk? Mit jelent a korszerű vagyonvédelem?

A fenti kérdések megválaszolására a Győri Rendőrkapitányság és a Foglalkoztatást Elősegítő Oktató és Tanácsadó Kft. 2015. október 16-17-én megtartotta IV. személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatóját a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

A kiállítást Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, a résztvevőket Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte.

A két napos rendezvényen a szakemberek korszerű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a lakosság figyelmet a vagyonvédelem fontosságára.

A bemutatóra látogatók a gépjármű, lakóingatlanok és egyéb épületek védelmét biztosító elektronikus, mechanikus eszközök működéséről, alkalmazási lehetőségeiről, illetve az élőerős biztonsági őrzésről és a személyvédelemi szolgáltatásokról kaphatnak széleskörű tájékoztatást.

A kiállítás első napján, 2015. október 16-án Győr városában beindításra került a kerékpárjelölő program. A rendőrök a kerékpárokat egy szabad szemmel nem látható kóddal jelölték meg és egy számítógépes rendszerben rögzítették a jármű, valamint tulajdonosának adatait.

További információt a POILICE.HU oldalán talál a rendezvényről.