Kiállítók

Győri Városi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya

 A Győri Városi Rendőrkapitányság fő célkitűzései: Az áldozattá – elkövetővé válás megelőzése
A veszélyeztetett fiatalkorúak kiszűrése, a fiatalkorú bűnelkövetők számának csökkentése érdekében A bűnmegelőzési, baleset megelőzési tevékenység társadalmasítása.

A Győri Rendőrkapitányságon a bűnmegelőzési feladatokat elsősorban a bűnmegelőzési alosztály látja el. Bűnmegelőzési intézkedéseink alapja: az elkövetett bűncselekmények folyamatos elemzése és értékelése során szerzett információ.

Kiemelten kezeljük a megelőző vagyonvédelem területét, VI. alkalommal rendezzük meg két napos, nagy sikerű személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutató rendezvényünket a Győr Plaza Bevásárlóközpontban.

 Győri Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kiemelt figyelmet fordít a baleset-megelőzésre. Célunk minden korosztály megszólítása olyan formában, ami egyenes utat mutat munkánk hatékony érvényesülésére, ami által az anyagi káros, különösen a személyi sérüléses balesetek száma csökken. Jelen vagyunk már az óvodákban, ahol a jövő közlekedő nemzedéke útjára indul. A kötelező tantervi oktatásban hiányt képző KRESZ oktatást próbáljuk elősegíteni az által, hogy rendszeres előadásokat tartunk az általános iskolásoknak gyalogos és kerékpáros témakörben.

Jobb megelőzni egy balesetet, mint lehelyszínelni.

 Gy-M-S megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság alapvető rendeltetése a magyar lakosság élet- és vagyonbiztonságának, a nemzetgazdaság és a kritikus infrastruktúra elemek biztonságos működésének védelme, amely kiemelkedően fontos közbiztonsági feladat. Ezért az OKF országos hatáskörű rendvédelmi szerv.

Fő feladata a katasztrófák hatósági megelőzése; a bekövetkező polgári veszélyhelyzetekben a mentés végrehajtása; a védekezés megszervezése és irányítása; a káros következmények felszámolása; a helyreállítás-újjáépítés megvalósítása. 

 

 

Patent Security

A Security Patent a rendszerváltás óta végzi munkáját ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A vagyonvédelem, a biztonságtechnika területén cégünk kivívta a multinacionális cégek és a kis- és középvállalkozások megbecsülését is. Munkánkban elkötelezettek, pontosak és diszkrétek vagyunk.

Ügyfeleink, akiknek értékeire, biztonságára a mi távfelügyeleti rendszereink, a mi munkatársaink vigyáznak, minden reggel elmondhatják: megint egy nyugodt nap!

A kiállításon elsőként kerül bemutatásra a Patent Security taktikai háza.

 

Fóliadealer Kft.

Vállalkozásunk autófólia, dekorfólia, biztonsági fólia, épületfólia telepítésével foglalkozik.

Műhelyünk, a rendőrség által is használt hivatalos mérőműszerekkel van felszerelve, amikkel a helyszínen ellenőrizni tudjuk a fólia fényáteresztő képességét és bizonyítani tudjuk a telepített fólia műszaki paramétereinek valódiságát.

A fóliák felülete karcálló réteggel van ellátva, amely a mechanikai sérülésektől véd. Természetesen karcoló anyagokkal a fólia tisztítása tilos, illetve a mechanikai sérülésekre nem terjed ki a garancia.

 

Marcus Security

A győri székhelyű Marcus Security 2010-es alapítása óta a személy-és vagyonvédelmi piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Biztonsági szolgáltatásainkkal Győr mellett Budapesten, Szombathelyen, valamint Vas és Zala megyében több helyen is jelen vagyunk. 

Kollégáink mellett kiemelt fontossággal kezeljük megbízóinak érdekeit is. Törekszünk arra, hogy megbízóinkkal partneri kapcsolatokat építsünk ki, hiszen cégünk legjobb referenciája a hosszútávon is elégedett megbízó.

 

 Attalus Security Kft.

Cégünk egy korábban már jól működő, referenciákkal rendelkező személy- és vagyonőri cégből és fegyveres szolgálatból kilépő 2014-ben önállósult, a megnövekedett feladatok hatékonyabb és színvonalasabb ellátása érdekében.

A partnerszervezetekkel történő hatékony együttműködés következtében szervezetünk kiemelkedő referenciákkal rendelkezik, mint személy- és vagyonőrzés, magánnyomozás, rendezvénybiztosítás, kintlévőség kezelés területeken.

 

 Foglalkoztatást Elősegítő, Oktató és Tanácsadó Kft.

Az intézmény több mint 15 éve vesz részt a munkavédelmi szakemberek, tűzvédelmi szakemberek és vagyonvédelem iránt érdeklők szakképzésében és a szakmai vizsga szervezésében. 

Hallgatóink megelégedettségét igazolja, hogy a nálunk végzettek több mint 40%-a visszatér további (pl. tűzvédelmi előadó, tűzvédelmi főelőadó, munkavédelmi technikus) szakképesítés megszerzése céljából. A szakmai vizsga megszervezésére Intézményünk az összes általunk oktatott szakképesítések tekintetében is önálló vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezik.

A KIÁLLÍTÁSRA EGYEDI AKCIÓVAL KÉSZÜLÜNK, MELYNEK KERTÉBEN AZON ÉRDEKLŐDŐKNEK AKIK A VI. Személy, vagyonvédelmi – és biztonságtechnikai BEMUTATÓNAP ALATT JELENTKEZNEK BÁRMELY KÉPZÉSÜNKRE, 50 % képzési díj kedvezményt biztosítunk.

 

 Zár-Lak 2003 Kft.

A Győrben működő vállalkozásunk 2003-ban alakult, a vagyonvédelem területén belül a mechanikai védelem biztosítása céljából. Termékeink között szerepelnek különféle biztonsági zárak és zárbetétek, kilincsek, ajtócsuklók, lakatok, egyéb cikkek, acél kínai ajtó alkatrészek, valamint kulcsmásolással is bővítettük szolgáltatásaink körét.

A VAGYONVÉDELMI KIÁLLÍTÁS ALATT A LÁTOGATÓK MEGISMERKEDHETNEK A MECHANIKAI VÉDELEM FONTOSSÁGÁVAL.

 

 Első Védelem Security Bt.

 Gondolt e már arra, hogy ne hagyja lakását, házát, üzletét, vállalatát őrizetlenül?     

Mi tudunk rá megoldást! " Első Védelem Security "

Főbb tevékenységeink riasztórendszerek, videós megfigyelőrendszerek, beléptetőrendszerek telepítése, 24 órás diszpécserszolgálat elfogó csoport kivonulásával, valamint élőerős őrzés. A magánnyomozáson és a mechanikai szerelésen kívül a tűzvédelem és munkavédelem területén is széleskörű szolgáltatásokat nyújtunk.

 

RAAB Tűz-, és munkavédelmi szaküzlet

Cégünk 2007-ben alakult, kizárólag családi vállalkozásként, tűz-, és munkavédelmi szolgáltatások végzésére. A szakmai tapasztalatok azt igazolták, hogy a védőeszköz és munkaruházat szoros összefüggése a szolgáltatással, a tanácsadással szétválaszthatatlan. 2010-től tűz és munkavédelmi eszközök forgalmazásával is bővültünk, ahol célunk a szakmai elvárások és vevői igények összehangolása volt.

Fontos számunkra a hosszú távú üzleti kapcsolat, valljuk és hisszük hogy a hosszú távú együttműködés alapja a pontos elszámolás az élet minden területén. fő a biztonság, mert minden életnek célja van, a cél maga az élet!

 

 DEKTOR KFT.

A vagyonvédelmi és biztonságtechnikai kiállítás alatt BEMUTATJUK Önnek A CERBEROS GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZERT, MELY BIZTOSÍTJA AZ AUTÓ LOPHATATLANSÁGÁT!

 

A CERBEROS komplex gépjárművédelmi rendszer más mint az eddig ismert gépjárművédelmi technológiák illetve autóriasztók. Attól teljesen különbözik, mind védelmi rendszerében, mind vezérlési módjaiban. A CERBEROS komplex lopásgátló rendszer vezérlése nem távirányítóval történik, hanem egy passzív, titkosított RFID kártyával.

 

 MARK Security kft. 

Cégünk 2014 évben alakult. Tevékenységünk fő profilját az őrzés-védelmi tevékenységek, porta - ill. járőrszolgálat, valamint a rendezvénybiztosítás teszi ki. A fenti szolgáltatásainkat ügyfeleink részére személyre, illetve cégre szabva egyedileg határozzuk meg. Vállalkozásunk nagy tapasztalatú munkatársakkal dolgozik, akik magas színvonalon teljesítik napi feladataikat. Tevékenységeink kiegészítéseként, vagyonvédelmi szaktanácsadással és ingyenes biztonságtechnikai felméréssel is segítjük meglévő és leendő ügyfeleinket.
Élőerős tevékenységünk megerősítéseként, valamint partnereink teljes körű kiszolgálása érdekében vállaljuk a technikai vagyonvédelmi eszközök telepítését felügyeletét és karbantartását is.

 

 

 Globserver Stratégiai és Védelemkutatás Fejlesztő Kft.

A Globserver Kft. vállalatirányítási rendszerét az ATLAS International (Anti Terrorism Liaison Aid Solution) Terrorizmus Elleni Küzdelmet és Együttműködést Támogató Megoldások szövetsége biztosítja.

 

A GLOBSERVER Stratégia- és Védelemkutatás Fejlesztő Kft. oktatással, tanácsadással és egyéb más szolgáltatásokkal segíti, támogatja a kormányzati és vállalati struktúrákat valamint operatív megoldásokat ad biztonsági kihívásokra.